HITTA DIN NYPRODUKTION I MÖLNDAL

Attraktiva Mölndal utvecklas som aldrig förr. Här skapar vi en attraktiv nyproduktion i Mölndals olika delar som ger fina bostadskvarter. På den här sidan har vi samlat vår nyproduktion i Mölndal, såväl bostadsrätter som hyresrätter. Välkommen hit och välkommen till ditt nybyggda och framtida hem i Mölndal!

AKTUELL NYPRODUKTION I MÖLNDAL

INFLYTTNING VÅREN 2024 I SPINA

Under hösten 2023 startar uthyrningen av våra hyresrätter i GoCo. Läs mer om Spina på projektets egna hemsida och anmäl ditt intresse inför uthyrningsstarten.

Läs mer om Spina
Nyproduktion Mölndal.
I Mölndal bygger vi en attraktiv nyproduktion för livets olika skeenden och konstellationer.

FLYTTA IN I EN NYPRODUKTION I MÖLNDAL

I attraktiva Mölndal byggs det som aldrig förr och vi är med och skapar en attraktiv nyproduktion för framtidens boende. Mölndals Centrum har utvecklats över tid och södra Göteborg och Mölndal har växt ihop tillsammans till en lång allé av bostäder, kontor och service. Att Mölndal har blivit så attraktivt är förståeligt med tanke på både infrastruktur och utvecklingen redan finns på plats i kommunen.

Samtidigt som mycket står färdigt utvecklas stora delar av kommunen och vi bidrar med ett stort antal nyproducerade lägenheter på kort och lång sikt. I södra Mölndal utvecklar vi flera bostadskvarter i GoCo och Västra Eklandas framfart i västra Mölndal. Här ger vi plats för en attraktiv nyproduktion med både skogens lugn och stadens puls på nära avstånd.

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER OCH HYRESRÄTTER I MÖLNDAL

För att skapa så kvalitativa bostadsområden som möjligt ger vi utrymme för att få en variation i våra nyproduktioner. Därför bygger vi både bostadsrätter och hyresrätter i olika utformningar. Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du har koll på resan från att du gör en intresseanmälan till dagen du flyttar in i din nyproduktion.

AKTUELL NYPRODUKTION – BOSTADSRÄTTER

I Mölndal har vi två nyproduktioner med bostadsrätter – Axis i GoCo Living och Västra Eklanda. Axis blir ett kvarter med 124 st bostadsrätter i södra Mölndal med en planerad säljstart under 2023. Västra Eklanda är en större nyproduktion i sydvästra Mölndal som vi håller på att utforma.

Axis i GoCo Living blir en trivsam nyproduktion i södra Mölndal.
Nyproduktion i Mölndal. Spina i GoCo är ett härligt kvarter fyllt med 174 hyresrätter. Inflyttning våren 2024.

AKTUELL NYPRODUKTION – HYRESRÄTTER

GoCo Living bygger vi också Spina, ett nyproduktionsprojekt i Mölndal med 174 stycken hyresrätter. Här startar uthyrningen under hösten 2023 med inflyttning under våren 2024. Kvarteret kommer få en härlig dynamik med 4-10 våningsplan. Är det till Spina som du hittar du blivande boende?

EN NYPRODUKTION MED NATURLIGA INSLAG

Eklanda är ett omtyckt inslag i den arkitektoniska utformningen i Mölndal. Här får barnfamiljer plats att utforma sina liv när både skolor och förskolor finns på behagligt avstånd. Några minuter bort med såväl cykel som bil hittar du flera köpcenter – 421 och Frölunda torg – och handelsområden – Sisjön – som lockar.

Det som vi ser som den starkaste aspekten med att så småningom flytta till Västra Eklanda är däremot det som alltid funnits här: Änggårdsbergen. Från det blivande bostadsområdet traskar du med raska steg vidare in i skog och natur och njuter av en löprunda, picknick, utomhusgym, promenad med hunden eller mountainbikeslingor. Att flytta till en nyproduktion i Västra Eklanda är att flytta till en nyproducerad lägenhet med skogen precis runt knuten

naturbild änggårdsbergen Mölndal
GoCo Living blir en nyproduktion av härliga hyresrätter och bostadsrätter i södra Mölndal tillsammans med många fler aktörer inom kommun, akademi och näringsliv.

NYPRODUKTION I MÖLNDALS STADSUTVECKLING

I södra Mölndal växer en stadsdel upp med en blandning av vardagsliv, företagsanda, entreprenörskap och forskning. Vår nyproduktion av bostäder i GoCo Health Innovation City blir en härlig mix mellan olika aktörer som gemensamt formar ett stadsliv för lång tid framöver.

Med en storlek av 30 fotbollsplaner förändras ett före detta industriområde till ett innovativt kluster. Vår del i det hela är att skapa en boendemiljö som känns hemma. En nyproduktion i Mölndal som lever upp under dygnets alla timmar och ger plats att kliva ut ur sin bostad och gå till det lokala caféet. Därefter spatsera nerför stråket och avsluta i den härliga parken. Här får du chans att vila upp dig på sommarkvällarna med ett gemytligt myller.