naturbild änggårdsbergen Mölndal

VÄSTRA EKLANDA

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal

Bäckstensgatan Mölndal

Välkommen till Västra Eklanda! Här kommer vi att utveckla ett område med bostäder och tillhörande service, förskola och skola. Läs mer om projektet här nedan och glöm inte att göra en intresseanmälan för att inte missa löpande utskick om de allra första bostäderna i Västra Eklanda.

PLANERING PÅGÅR

Här kommer vi att utveckla en ny stadsdel med varierande bostäder, tillhörande service, förskola och skola. Uppdatering kommer att ske löpande.

NY NATURNÄRA STADSDEL I MÖLNDAL

Västra Eklanda blir en fantastisk mix mellan det natursköna och tillgängliga livet. En kort promenad från ditt nya hem finner du Änggårdsbergens natur­reser­vat som sträcker sig hela vägen till Botaniska trädgården. Oavsett om du är intresserad av fornminnen, unikt fågelliv eller nyttja en av de många stigarna för motion så erbjuder naturen runt hörnet den perfekta starten på dagen.

I närheten av Västra Eklanda finns redan idag ett stort utbud av handel och service via såväl köpcentrumet 421 och Sisjöns industriområde.

Nyproduktion av Västra Eklanda i södra Mölndal. Här skapar vi en plats för familjen att växa upp och utforska Änggårdsbergens vackra natur tillsammans.

BLI EN AV VÄSTRA EKLANDAS HUVUDROLLSINNEHAVARE

Områdets mest ikoniska byggnad, Europahuset, har senaste åren använts flitigt som en inspelningsplats för flertalet populära tv-serier och filmer. Nu arbetar vi bakom kulisserna för att göra plats för moderna och trivsamma bostäder och därmed erbjuda dig att bli en av flera nya huvudrollsinnehavare i området.

Eklanda är ett område som erbjuder möjligheter till ett aktivt liv. Här finns det mesta för den häst- och fotbollsintresserade men också Änggårdsbergen som lämpar sig för både löpning och cykling.

NÄRHET TILL DET MESTA

Från Västra Eklanda har du nära till såväl Göteborg som Mölndals centrum. Redan idag finns ansluten kollektivtrafik, men skulle du hellre vilja ta cykeln från ditt nya hem så når du centrum på ca 15 minuter.

Det finns en rad olika förskolor och skolor i området. Närmast finns Eklanda Gårds Förskola och Eklandaskolan. I Mölndal finns även fritidsskolor och kulturskola som erbjuder allt från dans och teater till serietecknande och ljudteknik.

Eklanda är ett område som erbjuder möjligheter till ett aktivt liv. Här finns det mesta för den häst- och fotbollsintresserade men också Änggårdsbergen som lämpar sig för både löpning och cykling.

I Västra Eklanda i södra Mölndal skapar vi en familjär nyproduktion i närheten av Änggårdsbergens södra entré.
KARTA

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

FLER PROJEKT I OMRÅDET

MER AV BALDER

referer: