I Göteborg bygger vi nyproduktion med båda bostadsrätter och hyresrätter.

KOM HEM TILL SÖDRA MÖLNDAL

Spina – nyproducerade hyresrätter i GoCo Living, Mölndal

Hälsans promenad Göteborg – Mölndal
Planering pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Hyresrätter
Storlek 34 – 93 m² | 1 – 4 rok
Preliminär inflyttning Sommaren 2024
Antal 174
Anmäl intresse

I södra Mölndal växer det upp – GoCo Health Innovation City. Ett område stort som 30 fotbollsplaner med flera olika pusselbitar som tillsammans bildar en innovativ stadsdel. En av dessa pusselbitar är GoCo Livings Spina – Balders första nyproduktion i södra Mölndal, fyllt med 174 attraktiva hyresrätter. Och det håller på att byggas för att stå klart för inflyttning från sommaren 2024.

Här finns något för alla. 1-4 rum och kök med fina möjligheter att skapa din plats på jorden. Spinas lägenheter kommer att publiceras på HomeQ.se den 7 november.

ANSÖKAN
Spinas lägenheter kommer att publiceras på HomeQ.se den 7 november. Gör en intresseanmälan för att få löpande information och för att börja samla köpoäng via HomeQ. Passa även på att kolla över din HomeQ-profil för att säkerställa att dina uppgifter stämmer innan uthyrningsstarten.

Läs mer

UTHYRNINGSSTART 7 NOVEMBER

Den 7 november publiceras Spinas lägenheter på HomeQ och du kan därmed börja ansöka om att flytta till Mölndal. I Spina har vi en preliminär inflyttning från sommaren 2024.

Ansök på HomeQ

LJUSA OCH MODERNA LÄGENHETER

I ditt nya hem känns det modernt från första stund. Ljusa väggar, trivsam ekparkett och generöst ljusinsläpp i alla rum skapar harmoni i hela lägenheten. I Spina får du ett härligt kök, utformat med bekvämligheter som diskmaskin och trivsamma ytor som tillsammans med tvättmaskin och torktumlare underlättar din vardag. Hitta ditt hemmalugn i Spina.

Sovrum i Spina.
1 RUM OCH KÖK
Vardagsrum och kök i öppen planlösning i vår nyproduktion i Spina, GoCo Living.

VARDAGSRUM OCH KÖK

I den öppna planlösningen får du plats med allt som ditt liv behöver. Köket är rymligt för att vara i en mindre storlek.

Även om det är en 1 rum och kök du tittar på så är det hög kvalitet i badrummet. Rymligt och tvättmaskin och torktumlare gör att livet känns enkelt här.

BADRUM

Badrummet rymmer allt du behöver och det finns gott om produkter som kombinerar vardagspussel och lyx.

2 RUM OCH KÖK
I denna 2 rok i Spina avskiljs köket och vardagsrummet genom en stilig och enkel vägg som gör det enklare att möblera rummet.

VARDAGSRUM

Med enkla medel skapas här känslan av två rum men som ändå hör ihop. I köket får du utrymme att göra storslagna middagar och frukostbjudningar.

SOVRUM

Njut av morgonen i dina nytvättade lakan och ta en välförtjänt sovmorgon. Här är en plats skapad för lugn och ro.

3-4 RUM OCH KÖK
I Spinas 3 respektive 4 rum och kök blir vardagsrummet och köket en given samlingspunkt för hela familjen.

KÖK OCH VARDAGSRUM

I Spinas 3 respektive 4 rum och kök blir vardagsrummet och köket en given samlingspunkt för hela familjen. Middagen serveras till tonerna av barnens lek.

I Spinas större lägenheter är tvättmaskin och torktumlare placerade på golvet med extra skåp ovanför. Här blir morgonrutinen enkel att genomföra.

BADRUM

Här blir morgonrutinen en njutning! I de större lägenheternas badrum finns det gott om förvaring i överskåp där lakan och handdukar stuvas undan.

I OCH RUNT SPINA FINNS ALLT DU BEHÖVER

På gården i mitten får du chans att vila upp dig. En pergola med grillplats och tillhörande sittgrupp inkluderas och skapar samtalsmöjligheter med vänner, såväl som grannar. Samtidigt får barnen leka och springa av sig på den lilla lekplatsen. Här finns också tre gångar mellan husen så du kan röra dig ut från gården rakt ut till Entreprenörsstråket som går genom hela området.

I GoCo får du också mer därtill. I början av Entreprenörsstråket anländer bussarna till GoCo:s egen busshållplats. Vill du transportera dig på egen hand finns både en elbilspool och cykelpool som du som hyresgäst har tillgång till. Vandra vidare på stråket så kommer du till GoCo House där områdets populära restaurang och café huserar. Här kan du spela shuffleboard, ta ditt eftermiddagsmöte digitalt eller bara sitta ner och ta en kopp kaffe med dina vänner.

 

Evenemangsstråket går genom GoCo och GoCo Living. Vandra ut genom Spinas portar och promenera längst med stråket.

KOLLEKTIVTRAFIK

Ta bussen in till centrala Göteborg från GoCo-områdets egna hållplats. Efter 5 minuter når du Mölndal och ytterligare 15 minuter på bussen tar dig in till Göteborgs innersta gator. Åt andra hållet lockar Kungsbacka och härliga naturupplevelser.
Läs mer

BILPOOL OCH CYKELPOOL

GoCo erbjuder även dig som hyresgäst tillgång till både bilpool och cykelpool för ett mer hållbart sätt att resa. Hyr ditt färdmedel när du behöver det för att underlätta din vardag.
Läs mer

EN GRÖNARE STADSDEL

GoCo ska bli en grön stadsdel. Genom området löper flera parkstråk kantade av grönska och växtlighet likt en vacker allé genom stadens gator. Stråken leder fram till stadsdelens stora park där utegym, lekplats och andra sociala aktiviteter erbjuds. I närheten hittar du Hills vackra golfbanor och miljö, Torrekullas skogar och en bit bort lockar Sisjöns härliga kvällsbad.
Läs mer
HÄR BYGGER VI SPINA

PROJEKTSTATUS

Planering

Planering inför bygg- och uthyrningstart pågår

Byggstart

Vi har tagit första spadtaget och bygget pågår

Uthyrningsstart

Uthyrningen för bostäderna har påbörjats

Bostäderna färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du får löpande information till inflyttning

Inflyttning

Nu får du tillträde, välkommen hem!

DIN LÖRDAG I SPINA

Morgonlöpet i Torrekullas skogar. En självklarhet när du väljer att flytta till Balders nyproduktion Spina i GoCo.

LÖPRUNDA I TORREKULLAS SKOGAR

Du kliver upp och gör dig redo. Skorna är på och pulsklockan är laddad. Du är redo för en bra start på dagen.

Frukosten är serverad i Spina.

FRUKOST PÅ BALKONGEN

Efter duschen är du redo att kicka igång dagen. Dina sista krafter efter löprundan ägnar du på bageriet.

I Mölndals Galleria hittar du shopping, restauranger, caféer och mycket mer. Endast en kort busstur från GoCo:s egna busshållplats.

BUSSEN TILL MÖLNDALS GALLERIA

Shopping till kvällen står på schemat. Du har bjudit hem några av dina närmaste vänner som ska få se lägenheten för första gången sedan de hjälpte dig flytta in.

GoCo-parken blir en självklar plats i närheten av vår nyproduktion i GoCo.

PAUS I GOCO-PARKEN

För att vila huvudet inför kvällen tar du med dig en termos med kaffe och resterna från frukosten. Du tar sikte på en av sittgrupperna i den nya parken i GoCo.

När gästerna kommer dukas finservisen upp. I Spina finns det gott om utrymme och hjärta i köket.

PLING PÅ DÖRREN

Gästerna kliver in med blommor och inflyttningspresenter i händerna och glada rop fyller hallen. Låt middagen börja!

Både Sisjön och Stensjön finns i närheten av Spina och GoCo. Cykel eller elbilen från områdets elbilspool står redo att användas.

“KLART VI SKA BADA”

Du hämtar telefonen och bokar elbilen som står parkerad i parkeringsgaraget. Med flinka fingrar har du fixat transporten hela vägen till Sisjöns badplats.

FIND YOUR GO

BALDER ERBJUDER ÄVEN

referer: