VÄLKOMMEN TILL GOCO LIVING - NYPRODUKTION I MÖLNDAL

Nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter

HITTA DITT GO I GOCO LIVING 

Alla människor behöver förutsättningar för att hitta sitt go i livet. Vårt go är vårt driv. GoCo Living är utvecklat för att ge dig de där förutsättningarna. Vara din trygga plats i livet. Platsen där du hittar ditt lugn. Och därefter fyller på med energi. Välkommen att hitta ditt framtida boende i Mölndals nya och innovativa stadsdel. Välkommen att hitta ditt go i GoCo Living.  

VÅRA PROJEKT I GOCO

NYPRODUKTION I MÖLNDAL

Området där vi utvecklar GoCo står inför en stor förvandling. För några år sedan krävdes det en sann visionärs ögon för att se en blivande innovativ stadsdel här. Idag är vi stolta över att kunna visa dig vad vi planerat för och håller på att utföra. Vår gemensamma vision för GoCo Health Innovation City är storslagen. Här ser vi en modern bostadsarkitektur i en stadsdel med fantastiska kvaliteter.

GoCo är en unik destination tack vare alla de olika aktörer och boende som varje dag tillsammans skapar stadsdelen. Här finns plats för att både leva och verka.

EN STADSDEL AV KONTRASTER

I takt med att hus efter hus står klart kommer tusentals arbetsplatser att finnas här, jobbmöjligheter för människor från jordens alla hörn som tillsammans skapar en unik GoCo-gemenskap.

För att denna gemenskap ska bli extra framträdande adderar vi närmare 500 nybyggda bostadsrätter och hyresrätter i GoCo. Lägenheter där livet i och utanför är lätt att leva. Fem minuters promenad till arbetsplatsen. Ta cykelvagnen med barnen till förskolan. Bjud hem vänner på middag. Lyssna på din podcast i den grönskande parken. Koppla på och koppla av. I GoCo finns alla förutsättningar för ett liv i balans.

HITTA DITT SLOW

GoCo ska bli en grön stadsdel. Från din port löper ett parkstråk genom området, kantad av grönska och växtlighet likt en vacker allé genom stadens gator. Stråket leder fram till stadsdelens stora park där utegym, lekplats och andra sociala aktiviteter erbjuds. I anslutning till parken etableras restaurang med charmig uteservering för en bättre lunch i solen. Det blir likt hela stadsdelen en plats för både träning och puls men också lugn och ro.

Utanför GoCo hittas också gröna inslag som tilltalar ögat. På några minuter vandrar du bort till Torrekullas skogar där du kan utforska olika stigar varje gång. Ta med golfklubborna till Hills. Bege dig ut på 18 håls utmaning och njut av banor i världsklass, inkilade mellan skog och natur.

VAD SÖKER DU?