HITTA DIN NYPRODUKTION I NACKA

Nyproduktion, nybyggnation, nyproducerade lägenheter – kärt barn har många namn. Oavsett vilken ord du föredrar så är slutprodukten densamma – vi bygger ett hem i Nacka för dig och många fler. På den här sidan har vi samlat all vår nyproduktion i Nacka. Välkommen att hitta ditt nya hem i Nacka.

AKTUELL NYPRODUKTION I NACKA

SVERIGES HÖGSTA BOSTADSHUS

Bo över allt och upplev Stockholm skyline från din egen lägenhet. Välkommen att göra en intresseanmälan till Nacka Port

Lämna intresse
Nacka Port blir en nyproduktion utöver det vanliga. 126 meter bostadshus som blir ett givet riktmärke i den framtida siluetten i Stockholms län.
I våra olika nyproduktion i Nacka ger vi plats för familjen, för singlarna, för paret som växer med en till, för pensionärerna. Vi har något för alla.

FLYTTA IN I EN NYPRODUKTION I NACKA

Fågel, fisk eller mittemellan. Sällan har en barnlek varit så träffande som när vi pratar om våra nyproduktioner i Nacka. För här bygger vi högt mot himlen, här bygger vi mycket längs marken och här ger vi en härlig utsiktsvy över Sickla och Hammarby sjöstad. Att bygga den här typen av nyproduktion i Nacka gör oss stolta över vårt bidrag till Nacka kommun och som skapar nyfikenhet över hela Sverige.

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER I NACKA

För att skapa så kvalitativa bostadsområden som möjligt ger vi utrymme för att få en variation i våra nyproduktioner. Därför bygger vi både bostadsrätter och hyresrätter i olika utformningar. Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du har koll på resan från att du gör en intresseanmälan till dagen du flyttar in i din nyproduktion.

Gatulivet i Nacka Port. Härifrån ser du tornen som stiger 126 meter upp mot himlen och blir en självklart plats på Nackas skyline.

HÖGT UPP MOT NACKAS HIMMEL

Givetvis måste vi börja med det mest storslagna och det som kommer sätta Nacka än mer på kartan än det gör idag. För Nacka Port kommer bli något utöver en vanlig nyproduktion. 126 meter upp från marken, 40 våningar och högre upp än alla andra takåsarna i hela Stockholm kommer Nacka Port att bli något utöver det vanliga. Eller som vi beskriver det – ett förhöjt boende.

I Nacka Port är det inte enbart boendet i fokus. Här finns mycket mer därtill som kommer förhöja upplevelsen av att bo. I kvarteret kommer ett eget modernt gym att finnas, exklusivt framtaget för att få ut de sista krafterna med hjälp av utsikten. Högt upp ges det utrymme för en festvåning som ger dina vänner ett samtalsämne som de sent kommer glömma. Till detta ryms även restaurang, deli, bageri och cykelverkstad inom husets kvadratmeter.

Nacka Port

LÅNGT NER I EKTORPS SMÅSTAD

Vi ska inte sätta Ektorp Småstad i relation till Nacka Port. Här finns istället många andra boendekvaliteter. Småskalighet och närhet till marken. En nyproduktion som på sitt eget personliga vis sätter sig på kartan. I Ektorp Småstad bygger vi ca 150 nybyggda lägenheter som kombineras av en lokal handel som medför en personlig touch till det som komma skall.

Mitt i bebyggelsen utformas torget med en personlighet som matchar byggnationen. Det ska kännas hemma. Lokalt förankrat. Vackra planteringar med soffor för en gemytlig lunch som möter uteserveringar med kvällssolen värmande i ansiktet. Vi tror på att ögonblicken som Ektorp Småstad kommer skapa också kommer vara det som sätter sig på näthinnan när du stänger dem inför natten.

Ektorp Småstad
Ektorp småstad blir en småskalig bebyggelse där vi utvecklar hela centrumdelen. Med Ektorp småstad skapar vi en härlig och gemytlig nyproduktion i Nacka.
Plateau Nobel i Sickla, Nacka. En härlig plats att flytta in på med härliga vyer från balkongen över stadens siluett.

NÄRA HIMLEN, NÄRA NATUREN

Plateau Nobel blir en nyproduktion i Nacka som är lite mer än mittemellan. För här bor du både nära staden, samtidigt som naturen kallar på din uppmärksamhet. På kvällen står du bara och tittar ut från din balkong och ser stadens siluett framför dig. Samtidigt fångar Hammarbybackens strålkastare in din uppmärksamhet och ger extravagans.

Plateau Nobel består av 150 toppmoderna bostadsrätter i ett av Sicklas absolut bästa lägen. På Nobelbergets högsta punkt, på din egen platå kan Plateau Nobel bli ditt nya hem. Här bor du nära Sicklas köpkvarter och livets alla måsten som skolor, förskolor och kollektivtrafik. Här bor du inte bara i staden. Här bor du ovan staden där samtliga lägenheter har balkong eller uteplats med härliga utsikter över Nacka och Stockholm.

Plateau Nobel

NYPRODUKTION I NÄRHETEN AV KOLLEKTIVTRAFIK

I Nacka ser vi till att vi har en nyproduktion där kollektivtrafiken alltid finns nära tillhands. Att bo, arbeta och studera i Nacka har sina fördelar då det befintliga nätet redan är så väl fungerande och utbrett. När vi tillför våra nyproducerade bostäder ser vi också till att det ska vara lätt att resa, lätt att ta sig från A till B, oavsett om ditt färdmedel är bil, cykel, buss, tunnelbana eller tvärbana.

En positiv aspekt med vår nyproduktion i Nacka är att det redan finns en väl utbredd och fungerande kollektivtrafik. Res snabbt och enkelt.