Ektorp småstad blir en småskalig bebyggelse där vi utvecklar hela centrumdelen. Med Ektorp småstad skapar vi en härlig och gemytlig nyproduktion i Nacka.

DÄR LIVET STÅR I CENTRUM

Nyproducerade bostäder i Nacka Kommun

Stockholm – Nacka Kommun
Planering pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Pris Kommande
Inflyttning Kommande
Antal ca 150
Anmäl intresse

EKTORP SMÅSTAD

Perfekta hybriden av stad och natur

Ektorp är en småstad med 150 nybyggda lägenheter och lokal handel. Området tävlar inte med Nackas storskaliga handelsområden utan kompletterar snarare med sitt småskaliga utbud till dig som bor här. Du som väljer att flytta hit flyttar till den perfekta hybriden. Där betong och asfalt tidigare funnits, låter vi nu naturen ge platsen liv. Mer grönska längs Värmdöleden, vackra planteringar på det lilla torget och mysiga uteserveringar med kvällssol flera månader om året.

Goda kommunikationer

Från Ektorp Småstad är det heller aldrig långt till något. Det blir gott om parkeringsplatser, även om du sällan behöver använda bilen. Med hållplats precis utanför din port tar du bussen till Slussen på 15 minuter. 10 minuter på cykeln tar dig till Nacka Forum och efter en kort och trevlig promenad befinner du dig i vackra Saltsjö-Duvnäs med miljöer att förälska sig i. Vi får heller inte glömma Bastusjön och Långsjöbadet som båda stillsamt guppar 5 minuter bort med cykel. Här svalkar du dig gärna under varma sommardagar. Eller kanske följer du hälsotrenden och badar året runt?

Vill du få ditt hjärta att slå ytterligare finns gym i ditt eget område och Nyckelvikens naturreservat har flertalet fina motionsspår som erbjuder dig förhöjd puls när du vill.

Hitta din drömbostad i Ektorp Småstad

Anmäl intresse för att ta del av nyheter, inspiration och underlag du behöver i din beslutsprocess.

Läs mer

Projektstatus

Just nu pågår planeringen av Ektorp Småstad. Kontakta oss för mer information om projektet.

Kommunikationer

DET BÄSTA MED EKTORP SMÅSTAD

Du som väljer att flytta hit flyttar till den perfekta hybriden. Där betong och asfalt tidigare funnits, låter vi nu naturen ge platsen liv. Här nedan finner du flera fördelar med att flytta till Ektorp Småstad.

Middagsbjudning med härliga grannar i någon av våra nyproduktion i Nacka.

URBANT

Småstaden passar den urbana människan. Ektorp erbjuder stadens fördelar med sitt inbjudande lilla torg där dina dagliga ärenden kan uträttas och spännande möten med dina grannar kan ske. Möten som skapar liv i småstaden.

GRÖNT

Det gröna ger platsen värme. Det unika med Ektorp Småstad är att stadens robustare delar kompletteras med naturens mjukare inslag. Här bevaras den gamla eken på torget, förskolegården smälter samman med den omkringliggande grönskan och materialvalen präglas av naturen.

STORT UTBUD

Här finns stora möjligheter för en bekväm vardag. En upprustad matbutik med stort och härligt utbud kommer att berika området. Vi ser också småskalig handel flytta in tillsammans med dig för dina dagliga ärenden. Dina kvarter ska innehålla mysiga caféer, en charmig blomsterhandel och mindre butiker som ska fånga din uppmärksamhet när du promenerar här.

NACKA KOMMUN

Nacka kommun är en av Sveriges mest omtyckta kommuner. Det är inte svårt att förstå. Nacka är den perfekta hybriden mellan urbant och natur. Här finns fantastiska boendekvaliteter för den moderna människan vilket också gör din lägenhet till en god investering.

NÅGON SA NÅGON GÅNG...

…att livet inte handlar om de stora ögonblicken. Det är i de små det händer. I ögonblicket du handlar morgonkaffet på ditt lokala café. När du på vägen hem från jobbet möter din granne hand i hand med sin dotter som är på väg hem från förskolan. Eller när middagen på din lokala bistro får pågå i en oändlighet med dina vänner. De där ögonblicken. Det är ögonblicken som Ektorp Småstad handlar om också. Här händer det lilla livet. Det lilla och enkla, men också det vackra.

Välkommen hem till Ektorp Småstad – där livet står i centrum.

DITT NYA KVARTER I EKTORP

Allting är nytt, samtidigt genuint. Ditt hem har en inbjudande planlösning, vackert ljusinsläpp och moderna vitvaror som gör ditt liv enkelt. Ektorp Småstad skapar ett lugn i ditt liv. Ett lugn som du och dina barn trivs i. Unikt för området är den nybyggda förskolan med dess spännande och naturnära lekgård. Med ett barns fantasi finns det plats för både kungar och drottningar här.

En upprustad matbutik med stort och härligt utbud kommer att berika området. Vi ser också småskalig handel flytta in tillsammans med dig för dina dagliga ärenden. Ditt kvarter ska innehålla mysiga caféer, en charmig blomsterhandel och mindre butiker som ska fånga din uppmärksamhet när du promenerar här.

SE VÅRA ANDRA PROJEKT I STOCKHOLM

referer: