Plateau Nobel i Sickla. En härlig plats att flytta in på med härliga vyer från balkongen över stadens siluett.

ÖVER STADEN NÄRA NATUREN

Nyproducerade bostadsrätter i Sickla

Laboratoriegatan 11 Stockholm – Sickla
Planering pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Pris Kommande
Preliminär inflyttning Vintern 2026/2027
Antal 150
Anmäl intresse

PLATEAU NOBEL

Första kvällen står du bara och tittar ut från din balkong. Den är ännu vackrare på kvällen. Utsikten över staden. Tusentals hem som tillsammans utgör en eldbädd av lampor tända i fönstren. Och sen naturen. Hammarbyskidbacke och vattnet som omgärdar Nacka. Två kontraster på samma plats i staden som du numera får chansen att varje dag blicka ut över.

150 nya bostadsrätter på din egen platå

Det vi bygger här är 150 toppmoderna bostadsrätter i ett av Sicklas absolut bästa lägen. På Nobelbergets högsta punkt, på din egen platå kan Plateau Nobel bli ditt nya hem. Ett hem som har allt det du önskar. Moderna och hållbara materialval – check! Öppna planlösningar – check! Balkonger & uteplatser till alla lägenheter – check! Om din lägenhet var en checklista med det moderna hemmets boendekvaliteter skulle vi kunnat bocka av det mesta.

Här finns också garage med upp till 80 platser, flera laddstationer och ännu fler mobilitetslösningar. Cyklar att låna och elbilar att hyra från våra pooler.

Läs mer

Distanser till stadens knutpunkt

BO NÄRA ALLT DU HÅLLER KÄRT I NACKA

Nacka kommun är en av Sveriges mest omtyckta kommuner. Det är inte så svårt att förstå. Här finns allt det som du håller kärt. 3 minuters promenad till Urban Deli, 2 minuter till Sickla köpkvarter och 5 minuter på cykel till den nybyggda grundskolan för barnen.

Du kan avstånden men har egentligen slutat räkna. Du nöjer dig bara med att allt är ”några minuter bort”. Och på ditt eget berg, där du bor på toppen av platån, finns också härligheter att utforska. När du flyttar in finns det uteserveringar, kaféer och småskalig handel här.

LIVSPUSSLET KAN ALLTID LÖSAS I PLATEAU NOBEL

Det är ett harmoniskt men aktivt liv du pusslar ihop i Plateau Nobel. Harmoniskt eftersom du faktiskt får ihop det. Ditt yngsta barn lämnar du på områdets nybyggda förskola, ditt äldre cyklar själv till skolan och du tar dig enkelt till jobbet med Sicklas utmärkta kommunikationer. Tvärbanan till Gullmarsplan eller Saltsjöbanan till Slussen tar dig högst 4 poplåtar innan du är framme. 2030 väntas tunnelbanans blå linje få en ny hållplats utanför dina kvarter. Harmoniskt? Ja. Men också aktivt. Aktivt eftersom det här finns så mycket att göra.

Nyproducerade bostadsrätter i Nacka kommun.

UTSIKT ÖVER STADEN

Här bor du inte bara i staden med allt vad det innebär. Du bor över staden. I Plateau Nobel får samtliga lägenheter balkonger eller uteplatser med härliga utsikter. Stadens utbud gör ditt liv enkelt och spännande. Här finns så mycket att upptäcka.
Läs mer

NATURNÄRA

Lika mycket som du älskar staden, lika mycket uppskattar du närheten till naturen. Här laddar du dina batterier. Långa promenader längs Sickla strand, aktiva vinterdagar i Hammarbyskidbacke och friluftsliv i Nackareservatet.
Läs mer

KOMMUNIKATIONERNA

Tvärbanan till Gullmarsplan eller Saltsjöbanan till Slussen tar dig högst 4 poplåtar innan du är framme. År 2030 väntas tunnelbanans blå linje få en ny hållplats precis utanför dina kvarter vilket gör kommunikationerna ännu godare.
Läs mer

MAT OCH SHOPPING

I din absoluta närhet finns det nog att uppleva för en händelserik dag. På Nobelberget skapar flera aktörer ett berg av upplevelser. Kafferosteri, restauranger med uteservering, musikscener, handelsstråk och kaféer.
Läs mer

ALLT ÄR NYTT

När du vrider om nyckeln, är det första gången någon kommer hem här. Det är få förunnat att flytta till en helt nybyggd bostad. Här finns inte en skråma. Det doftar fräscht, väggar och tak är krispigt vita. Snart gör du bostaden till ett hem.
Läs mer

HEM FÖR FRAMTIDEN

Här finns det moderna hemmets alla boendekvaliteter vilket gör det till en plats för dig att bo på under lång tid framöver. Sickla växer också för varje dag som går vilket gör det till en god investering. Här är ambitionerna höga. Högst av alla är systerprojektet Nacka Port som du har utsikt över från din balkong. #e8e2e2
Läs mer
Löpning i hammarbybacken

IMPONERANDE VARDAG

Tänk dig lördagsmorgnar med nybryggt kaffe från Nobelbergets eget kafferosteri i Formalinfabriken. Friska promenader längs Sickla strand och svalkande kvällsdopp under sommaren. Shopping i Sickla köpkvarter med mer än 150 butiker och Stockholm City nära till hands. Krispiga vinterdagar i Hammarbyskidbacke med rykande heta gulaschsoppor i toppstugan. Gemensamma pass på Friskis & Svettis, starka lyft på SATS och golf året runt på Alba Golf – Sveriges modernaste inomhusanläggning. 

Varje dag erbjuder något nytt i Plateau Nobel. Men med samma imponerande början och slut. På din balkong över staden, nära naturen.

VAR ÄR VI NU?

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektet och andra spännande detaljer.

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Vi tar första spadtaget och nu börjar vi bygga.

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt.

Inflyttning

Välkommen hem! Prel. inflyttning 2026/2027.

SE VÅRA ANDRA PROJEKT I STOCKHOLM

referer: