Nacka Port blir en nyproduktion utöver det vanliga. 126 meter bostadshus som blir ett givet riktmärke i den framtida siluetten i Stockholms län.

ETT FÖRHÖJT BOENDE

Nyproducerade bostadsrätter i Nacka

Uddvägen 11 Stockholm – Sickla

NACKA PORT

Stockholms högsta bostadshus

Har du någon gång besökt en plats ingen innan dig har varit på? Bestigit en topp som ingen du känner ens vågat drömma om? Eller varit först med att se solen gå upp och sen den sista att se den gå ner igen? I gränslandet mellan verklighet och dröm bygger vi nu Stockholms första parkett till himlen. Högre upp i huvudstaden är det ingen som kommer bo. Det vi pratar om kommer bli Stockholms högsta bostadshus. Men det kan också bli ditt hem. Din plats. Högt över det vanliga. Ovan stadens myller. I höjd med fåglar som flyger.

Låt oss presentera ett förhöjt boende. Låt oss presentera, Nacka Port.

Exklusivitet på högsta nivå
Ett steg ut på din balkong och du befinner dig på din egen hisnande piedestal. Här har du utsikt över hela Stockholms stadsbild. Härifrån ser du allt. Och när staden tittar tillbaka på dig så är det ett av Stockholms nya landmärken, ritat av arkitektbyrån Kjellander Sjöberg, som blickarna riktas mot. I det landmärket kan du bo om 1 – 5+ rum och kök i en högkvalitativ bostad med omsorgsfullt valda materialval. Men här får du också ett hem som är så mycket mer än bara din bostad.

Gemensamma ytor med hisnande utsikt
I Nacka Port har vi tagit sikte på upplevelser för alla som bor i huset. Låt den pulserande höjden tävla mot din pulsklocka i husets egna moderna gym. Förhöj dina smaklökar tillsammans med dina vänner i matstudion. Och låt dina idéer sväva fritt i co-workingytor. Tänk dig alla briljanta idéer som kan kläckas på breathtaking-höjder när du går till jobbet i ditt eget torn. Njut också av känslan att där du är just nu är det bara du och några få som ser Djurgården, skärgårdens inlopp och närliggande Nackareservatet från samma slående vinkel.

Läs mer

Planering pågår

Här planerar vi för att utveckla något unikt. Ett förhöjt boende i form av högkvalitativa bostadsrätter om 1 – 5+ rum och kök.

Preliminär inflyttning år 2023.

Kommunikationer

126 METER.
40 VÅNINGAR.
1000 MÖJLIGHETER.

Under dina fötter, 126 meter och 40 våningar ner, finns ytterligare kvaliteter. Mellan Stockholm och Nacka utbreder sig Sickla, huvudstadens skärpunkt mellan stad, vatten och natur.

Gatulivet i Nacka Port. Härifrån ser du tornen som stiger 126 meter upp mot himlen och blir en självklart plats på Nackas skyline.

I Sickla bor du i urbana kvarter.
Här erbjuds du shopping, uteserveringar, padelbanor, golfanläggning och utmärkta kommunikationer. Med promenadavstånd till den nya tunnelbanan och Sickla station befinner du dig i Stockholm city på bara tio minuter. Åt andra hållet lockar oslagbar natur, söt-salta bad och familjär miljö med skolor och förskolor.

Vårt löfte till dig som flyttar till Nacka Port är ett förhöjt boende. Ett boende som också innebär ett lättare liv. Garage i huset. Kommersiella lokaler i bottenplan. Bevarande av den ikoniska byggnaden Klinten som kommer göras om och göras bättre. Vi tror att oavsett vad du gör idag, så kommer Nacka Port att vara bättre.

Ett förhöjt boende. Det är vårt löfte till dig.

referer: