Balder Västra Kungsholmen Fabrique46 balkong

DITT NYA HEM I STOCKHOLMS INNERSTAD

Nyproducerade bostadsrätter på Kungsholmen

Sankt Göransgatan/Warfvinges väg Stockholm – Västra Kungsholmen
Försäljning pågår
Pris 2 295 000 – 11 695 000 kr
Storlek 24 – 106 m² | 1 – 5 rok
Inflyttning Februari – April 2024
Anmäl intresse

FABRIQUE 46

Försäljningen av Fabrique 46 nya bostadsrätter på Västra Kungsholmen pågår för fullt. Försäkra dig om att du får all information om projektet genom att anmäla ditt intresse. Välkommen till ditt nya hem med Stockholms puls, vatten och grönska precis runt knuten.

Lägenheterna i Fabrique 46

Vid korsningen Sankt Göransgatan/Warfvinges väg finner du 138 moderna lägenheter fördelat på fyra huskroppar. Fabrique 46 erbjuder alltifrån yteffektiva 1:or på 24 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Här är variationen av planlösningar väldigt stor, vilket öppnar upp för att du ska hitta den lägenhet som passar perfekt för just dig.

På gatuplan i byggnaden gör vi dessutom plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för dig som bor i Fabrique 46.

När du köper en lägenhet i Fabrique 46 ingår uppvärmning, kallvatten, TV och bredband, betalning av föreningens räntor samt amorteringar, fastighetsförvaltning, underhåll av fastigheten, sophämtning och skötsel av gården. Det som tillkommer är egen förbrukning av hushållsel och varmvatten.

Läs mer

Visningar

Visningen sker i visningslägenhet, Sankt Göransgatan 159, 4 tr. Anmälan sker via sms eller mail till mäklaren.

23
Jul
Tisdag

Kl 16:30 - 17:00

07
Aug
Onsdag

Kl 17:00 - 17:30

Nedladdningsbara dokument

När du köper en bostad av Balder/ES Fastigheter får du möjlighet att hyra en bostad

TRYGG AFFÄR MED BALDER

Vi erbjuder ett trygghetspaket som gör köpet till just det – En trygg affär. Behöver du exempelvis hyra en lägenhet under den period du väljer att flytta ut från din befintliga bostad till dess att du flyttar in i din nya? Kontakta oss så hjälper vi dig.

I Fabrique 46 är föreningens lån räntesäkrade genom en förtidsbindning av ränta. Detta är en trygghet för dig som köpare, då månadsavgifterna inte påverkas av förändringar i ränteläget på marknaden under de första åren efter tillträde.

Via föreningens bank finns även möjlighet till amorteringsfrihet under 5 år → Bankerbjudande

PRIS OCH PLANLÖSNINGAR

GRÖNSKA, VATTEN OCH CITY I CENTRUM

Västra Kungsholmen karaktäriserades länge av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för. Området runt Fabrique 46 erbjuder dig den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet vid Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller varva ned på bryggorna vid Karlbergssjön och fortsätt sedan promenaden Kungsholmen runt.

HANDEL OCH SERVICE

Vill du laga mat i ditt nya kök traskar du till Ica Maxi på några minuter. Är det läge för take away är det möjligtvis svårigheten att välja bland det stora utbudet som blir besvärligt. Vill du smycka ditt hem med nya skapelser finner du mängder av butiker där du bor. Eller behöver garderoben en uppdatering är shoppinglyckan inte långt bort. Från Fabrique 46 är det nära till ett rikt utbud av både nöjen och restauranger.
Läs mer

UTMÄRKTA KOMMUNIKATIONER

Promenera eller cykla vart du vill. Och njut av Kungsholmens vackra gångstråk längs vattnet. Från din nya adress ser du Vasastan över Karlbergskanalen och lika nära har du ner till Hornsbergs strand eller Västermalmsgallerian om du vill shoppa. Och kanske lyxigast av allt är att du bara har några ynka steg till tunnelbanestationen Stadshagen. Tunnelbanan tar dig till centralen på 5 minuter och till knutpunkten Fridhemsplan är det bara 1 minut.
Läs mer

EN Ö I FÖRVANDLNING

Västra Kungsholmen är ett område som omformas för att möta framtiden. Här planeras både nya parker och gångstråk för en grönare, trivsammare och mer hälsosam stad med fokus på ett aktivt liv. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Här planeras det för 1800 nya bostäder, en nya grundskola och fem nya förskolor. Och här finns även planer på tennishall och två fotbollsplaner. Vi snackar nytt liv för en ny tid.
Läs mer

TIDSLINJE

Planering

Vi förbereder inför byggstarten.

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektinfo och andra spännande detaljer.

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Första spadtaget är igång och nu börjar vi bygga.

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt.

Inflyttning

Välkommen hem! Inflyttning jan - maj 2024.

LIVSKVALITET BÅDE INNE OCH UTE

I Fabrique 46 välkomnas du hem långt före du satt nyckeln i låset. Den levande kontrasten mellan inne och ute ger hemmet fler upplevelseytor än dina privata kvadratmeter, och den trivsamma atmosfären slås an redan på bottenplan med dess restaurang och övriga verksamheter.

BALKONGER

Fabrique 46 består av fyra huskroppar smyckade med en härlig potpurri av indragna, franska och inglasade balkonger, samt klassiska fasadbalkonger. Vissa med utblick över Ulvsundasjön och Karlbergs Slott, andra mot Stockholms gator eller den grönskande innergården.

INNERGÅRD

Stadspulsen lämnas utanför när du kliver in på innergården och istället välkomnas du av en lugn atmosfär. En avskärmad plats som andas trygghet och gemenskap, och som gärna utnyttjas från morgon till kväll. Låt barnen leka fritt medan du dukar upp för fika. Koppla av med en spännande bok. Eller bjud in nära och kära till en middag under stjärnorna. Det här är din och dina grannars privata plats.

ENTRÈ

Samma omsorg om detaljer som finns i Fabrique 46 lägenheter återfinns i de välkomnande entréerna och trapphusen. Arkitekterna har noggrant valt stilrena och naturliga materialval, så som handledare och sittbänkar i läder. Detaljer som ger känslan av det där lilla extra. Kanske fastnar du här en stund, vilar benen på bänken och njuter av Kungsholmens morgontidning innan dagens måsten drar igång.

VÄLKOMMEN IN I FABRIQUE 46 LÄGENHETER

Nedan finner du virtuella visningar som ger dig möjligheten att upptäcka känslan och rymden i Fabrique 46 kök, vardagsrum och badrum. Klicka dig runt, föreställ dig ditt liv här och låt dig inspireras.

KÖK OCH VARDAGSRUM

Stilfull nyproduktion? Absolut. Välplanerade planlösningar? Tveklöst. Moderna vitvaror, hållbara materialval och stora ljusa fönsterpartier? Ja. Ja. Och ja igen! Lägenheterna i Fabrique 46 tickar alla boxar för det optimala boendet som gör ditt hem till något alldeles extra.

Dra i bilden för navigation

SOVRUM

Gemensamt för lägenheterna i Fabrique 46 är den höga nivån på inredningen. Hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, fönsterbänkar i äkta kalksten och målade ytor i vackra utvalda nyanser som ger dig en perfekt canvas att fylla med din personliga stil.

Dra i bilden för navigation

LÄR DIG MER OM ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

UPPTÄCK FABRIQUE46

Det är inte ofta det går att köpa nybyggt på en adress i innerstan. Men nu har du chansen. I ett område med historisk bebyggelse tar Fabrique 46 form med sina åtta till tolv våningar. Fabrique 46 ger dig möjlighet att vara med om en stadsomvandling för framtiden och flytta till en sprillans ny lägenhet i Stockholms innerstad.  

Nyproduktion, Fabrique 46 på Västra Kungsholmen.

VISNINGSLÄGENHETER

I Fabrique 46 har du möjlighet att besöka två inredda visningslägenheter, en fyra på 79 kvm och en tvåa på 35 kvm. Gå runt i lägenheterna, titta närmre på inredningen samt hör mer om projektet och lägenheterna som är till försäljning i Fabrique 46.
Läs mer

NÄRA, NÄRMARE, NÄRMAST

Promenera, ta en elsparkcykel eller cykla vart du vill. Och njut av Kungsholmens vackra gångstråk längs vattnet. Från din nya adress ser du Vasastan över Karlbergskanalen och lika nära har du ner till Hornsbergs strand eller Västermalmsgallerian om du vill shoppa. Och kanske lyxigast av allt är att du har tunnelbanestationen Stadshagen några steg bort. Tunnelbanan tar dig till centralen på fem minuter och till knutpunkten Fridhemsplan är det bara en minut.
Läs mer

HÅLLBART BOENDE

Fabrique 46 har ambitionen att bli Balders första nyproduktionsprojekt klassificerad med miljömärkning Svanen. Svanen ställer krav på energianvändning, kemiska produkter, byggprodukter- och varor, material samt ett antal innemiljöfaktorer. Dessutom finns krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen samt på överlämning till boende, förvaltning och drift.
Läs mer

INREDNING

När du kliver in i en lägenhet i Fabrique 46 möter du något extra. Gemensamt för lägenheterna är den höga nivån på inredningen. Hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i äkta kalksten lägger grunden för ett hem att älska.

De gedigna naturmaterialen i form av trä och sten, tillsammans med tåliga och vackra material för kök och bad samt noggrant utvalda kulörer ger dig en bostad att njuta av i många år framöver.  

referer: