NYPRODUKTION I SUNDBYBERG

Det finns många fördelar med att köpa en nyproducerad lägenhet i Sundbyberg. På den här sidan har vi samlat alla våra nyproduktioner i Sundbyberg och vad du kan förvänta dig när du flyttar in i din lägenhet. Välkommen till ditt helt nya och framtida hem i Sundbyberg

AKTUELL NYPRODUKTION I SUNDBYBERG

Visualisering av Greta Fasad Vår och Sommar

GRETA FÅR NYTT LIV

Projektnamn: Greta
Område: Centrala Sundbyberg
Antal bostäder: 65
Antal rum: 1 – 5
Preliminär inflyttning: 2025/2026
Status: Planering pågår

På Landsvägen 67 där den ikoniska nattklubben grand Garbo och dess bakficka Gretas en gång låg bygger vi nu 65 härliga bostadsrätter att längta hem till.

Läs mer och lämna ditt intresse

VI UTVECKLAR FRAMTIDENS RISSNE

Projektnamn: Rissne
Område: Sundbyberg
Antal bostäder: Ca 330
Status: Planering pågår

Luft, ljus och grönska är ledorden när vi utvecklar vårt Rissne. Vår nyproduktion kommer byggas mer intimt vilket skapar en härlig gemenskap för alla boende och besökare.

Läs mer och lämna ditt intresse

HITTA DITT SMULTRONSTÄLLE I HALLONBERGEN

Projektnamn: Hallonbergen
Område: Sundbyberg
Antal bostäder: Ca 800
Status: Planering pågår

Vi vill skapa ett attraktivt bostadsområde med ökad trygghet, värme och gemenskap. Ett område med extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik för människor samman.

Läs mer och lämna ditt intresse

KOM HEM TILL EN NYPRODUKTION I SUNDBYBERG

Det är något speciellt med att köpa en nyproduktion. Man känner sig utvald att få komma in i en lägenhet där man är först med allt. Att packa upp, gå barfota på parketten, sätta upp gardinstänger. Det är känslan som är det unika, där du är hemma för många år framöver. Oavsett om det är i Sundbyberg eller någon annan kommun i Sverige som vi bygger nyproduktion så har vi målet att bygga en så hemtrevlig miljö som det bara går.

BALDER OCH FRAMTIDENS SUNDBYBERG

Vi har arbetat länge med vår del av Sundbyberg. Det är för att vi har en viktig uppgift att fylla. Sundbyberg växer. Därmed behövs fler bostäder, butiker, kontorslokaler och grönytor. Som en aktiv förvaltare vet vi att Sundbyberg är en viktig del i Stockholms expansion, där gammalt och nytt möts, där livet korsas mellan människor.

Vi på Balder tar tag i taktpinnen och skapar en attraktiv nyproduktion i Sundbyberg för framtidens invånare, både i centrum och i Hallonbergen samt Rissne. Följ med oss på en spännande resa när vi bygger ett hem för dig.

Vackert vardagsrum i Korallen i solnedgång.

MER ÄN BARA EN NYPRODUKTION I SUNDBYBERG

Vi brukar säga att vi bygger huset, sätter in fönster och lägger golv. Vi drar el, monterar kök och ser till att badrummet är kaklat till perfektion. Men för att det ska bli ett hem behövs ytterligare en ingrediens, den viktigaste av dem alla: DU.

För när allt är klart är det du som fyller väggarna med tavlor och speglar. Det är du som sätter bord, stolar och soffan på golvet och sätter upp lamporna i taket. Dina personliga saker är det som gör hemmet helt. Inrett och unikt.

När du vrider om nyckeln till dörren för första gången till din nyproducerade lägenhet i Sundbyberg är det första gången lägenheten blir ett hem. Det är du som är konstnären, målaren som sätter penseldragen och ger karaktär till din bostad. Välkommen hem!