EN SVENSK RIVIERA FÖR 55+

Medelhavsklimat i inglasad vinterträdgård. Avkoppling och nöjen tillsammans med grannar. Toppmoderna bostadsrätter. Det är Boverian. Ett genomtänkt och kvalitativt boende för dig som är 55+.

AKTUELLA PROJEKT I BOVIERAN

VI TROR INTE PÅ REGN

På Rivieran, eller Côte d’Azur som man säger i Frankrike, tror vi inte på regn. Livet ska levas gott. Året runt. I den exotiskt grönskande vinterträdgården kan du njuta av behagligt klimat året runt i inspirerande och ljusa miljöer med tropisk växtlighet. Här finns plats för umgänge med vänner, grannar och familj – ta en kopp kaffe på morgonen bland palmerna, duka upp för middag med långbord under ljusslingornas sken eller utmana varandra i en boulematch.

I Bovieran finns det plats att bjuda in både vänner och familj till kvarterets gästlägenhet. Här finns flera sovplatser, pentry och badrum med dusch. Tillhörande lägenheten finns även gästparkering.

FRAMTIDENS BOENDE

Gemenskap ska genomsyra allt vi gör, varje dag. Från att bygga hus med ett optimalt antal lägenheter för att lära känna grannarna till att skapa ytor som gör det enklare att umgås. Idag har vi 28 anläggningar runt om i landet och fler ska det bli. Vår ambition framåt är att fortsätta sätta social samvaro i centrum och vidareutveckla vårt koncept för att skapa nya möjligheter för gemenskap.

I Bovieran hus kan du och dina grannar forma den vardag och den atmosfär ni mår bra av. För i er bostadsrättsförening är det just era behov som får styra. Ni fyller dagarna med de aktiviteter, spel, kurser och nöjen som ni trivs bäst med. Gör dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö. Lär känna nya människor och lär dig nya saker.

Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

1. Anmäl intresse

Anmäl intresse för att få löpande informationom projektet.

2. Mäklare och visning

Här kan du kika på visualiseringar samt träffa våra mäklare för att prata planlösningar, inredningsval, priser m.m.

3. Boka lägenhet

Om den eller de bostäder du är intresserad av att köpa är ledig, kan du reservera bostaden under en viss tid.

4. Förhandsavtal

I samband med byggnationsstart är det dags för förhandsavtal.

5. Inredningsval

Vi har tagit fram projektspecifika inredningskoncept som finns att välja på.

6. Upplåtelseavtal

Upplåtelseavtal tecknas cirka två-fyra månader innan tillträdet.

7. Inför inflyttning

Senast 3 månader innan tillträdesdagen ger vi besked om inflyttningsmånad.

8. Slutbetalning

Innan du får tillträde till din nya bostad är det dags att betala in den återstående delen av köpeskillingen – den så kallade slutlikviden.

Läs hela köpguiden

KOPPLA AV I DET GRÖNA

Husens hjärta och självklara mötesplats är den unika tempererade vinterträdgården. Den blir ditt extra vardagsrum, en plats där du kan umgås och koppla av. På boulebanan möter du dina grannar i rafflande kamper. När höstmörkret och vinterkylan biter utanför husknuten kan du ta din favoritbok och en kopp kaffe med dig ut under palmerna. Eller kanske kopplar du hellre av med ett glas vin under ett av de hundraåriga olivträden?

I trädgården hittar du växter från stora delar av världen. Palmer, exotiska blommor, kaktusar, frukt- och olivträd till exempel. Här finns dessutom japanska, tropiska och medelhavsinspirerade områden. I det unika konceptet med ett rivieraliknande klimat skapas välmående för både växter och du som bor här.