NJUT AV EN GRÖN & VARM MILJÖ

Moderna bostadsrätter i Nykvarn

Trädgårdsvägen Nykvarn – Nykvarn
Planering pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Pris Kommande
Avgift Kommande
Storlek 2 – 3 rok
Inflyttning Kommande
Antal 36–54
Anmäl intresse

Bovieran Nykvarn förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Vi tror inte på regn
Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården, den 1600 m2 stora trädgården, kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Ansökan
Information om försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram. För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan.

Läs mer

PROJEKTSTATUS

Intresset är stort för för Bovieran i Nykvarn, vilket vi är väldigt glada för!

Den senaste uppdateringen vi kommunicerade till dig som lämnat intresseanmälan gällande Bovieran i Nykvarn var att detaljplanen vunnit laga kraft och att vi inväntar besked om när vi får tillträda marken.

Läget är relativt oförändrat och den utdragna processen med att få tillträda marken beror på vissa svårigheter för kommunen att nå en överenskommelse med Nykvarns Sportklubb, som ligger på den tilltänkta platsen idag, om hur deras nya anläggningar ska utformas och finansieras. Framsteg har skett i dialogen och under våren har kommunen och Nykvarns Sportklubb slutit ett avtal som gör att vi kan komma vidare i planeringen av Bovieran.

Förhoppningen är att säljstarten av Bovieran Nykvarn kan ske under 2023. Vi kommer uppdatera dig som intressent i god tid dessförinnan när vi har mer information att delge.

LÄGENHETERNA

Vi planerar för 36-54 lägenheter med 2-3 rum och kök. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Ljust vardagsrum med stora fönster med designfåtölj med fotpall, soffbord, rislampa, mjuk matta och skira gardiner
referer: