NYPRODUCERADE LÄGENHETER I HUDDINGE

Nyproduktion, nybyggnation, nyproducerade lägenheter – kärt barn har många namn. Oavsett vilken ord du föredrar så är slutprodukten densamma – vi bygger ett hem i Huddinge för dig och många fler. På den här sidan har vi samlat all vår nyproduktion i Huddinge. Välkommen att hitta ditt nya hem i Huddinge.

AKTUELL NYPRODUKTION I HUDDINGE

KOM HEM TILL EN NYPRODUKTION I HUDDINGE

Sugen på något större? Något mindre? En lägenhet att växa i eller bara ha en egen lya? Med vår utveckling och kunskap tar vi tag i taktpinnen och skapar en attraktiv nyproduktion i Huddinges Kungens Kurva. Detta kommer i slutändan göra så att ca 3500 lägenheter, trendiga caféer, extravaganta kulturhus och stadsdelsparker att träffas i kommer se dagens ljus.

Vi tror på att vår nyproduktion kommer ge massor av mervärde till Huddinge. Välkommen till Kungens Kurva. Välkommen till Victoria.

Läs mer om Victoria

HÖGT OCH LÅGT, STORT OCH SMÅTT

I Victoria kan vi lova att vi har vi något för alla. Vill du ha en större lägenhet? Check. Vill du bo i markplan? Check. Vill du ha lång utsikt? Check. Vill du ha balkong i söderläge? Check. Vill du ha nära till naturen? Check!

Var det någon av dina boxar som kryssades i? Totalt kommer det byggas ca 3500 lägenheter i olika etapper som planeras stå färdiga innan 2035. Därför vet vi att det finns någon lägenhet som passar dig och dina behov.

Men det viktigaste av allt: med vår nyproduktion i Huddinge skapar vi bland det bästa som finns – ett hem speciellt anpassat för dig.

NYPRODUCERADE LÄGENHETER I HUDDINGE

För att skapa så kvalitativa bostadsområden som möjligt ger vi utrymme för att få en variation i våra nyproduktioner. Därför bygger vi både bostadsrätter och hyresrätter i olika utformningar. Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du har koll på resan från att du gör en intresseanmälan till dagen du flyttar in i din nyproduktion.

MER ÄN BARA EN NYPRODUKTION

Men förutom att vi skapar en hemtrevlig plats på jorden där du och dina barn växer upp är Huddinge kommun och andra aktörer med och utvecklar Kungens Kurva. För det viktigaste för en stadsdel att kännas levande och tillmötesgående är att den lever upp under dygnets alla timmar. Här ska barnen få gå sina första steg på en av de nya förskolorna. Här går de vidare till den nybyggda grundskolan. Lokalerna i gatuplan ska få en chans att blomstra, oavsett om det är en blomsterbutik eller frisörsalong. På kvällen tar ni familjen med till en av områdets nya restauranger.

Under resans gång utvecklas även Kungens Kurva Shoppingcenter, IKEA och andra aktörer hela området till en destination att samlas på. Med många olika aktörer som är med och utvecklar vår nyproduktion i Huddinge skapar vi också positiva synergier som vi vet kommer vara positivt på lång sikt för Victoria.

NATURLIGA STRÅK OCH STRÅK AV NATUREN

Mitt i Victoria bygger vi upp en park. 18 000 kvadratmeter park. Det motsvarar 2,5 fullstora fotbollsplaner med gräsytor, planterade träd, vattensamlingar och kullar. Allt för att både våra barn, sällskapsdjur och vi själva ska kunna vila eller träna tillsammans. Med de höga husen som växer upp runtomkring parken får man känslan av att du befinner dig i Huddinges eget Central Park.

Stadsdelsparken i all ära. Gömmarens naturreservat bjuder på mycket annat. Här går löpspåren varma genom naturreservatet samtidigt som fisken dras upp ur sjön och badentusiasterna tar sig ett dopp. Och kanske hittar du ett eget svampställe i någon gömma också?

VARFÖR HETER DET KUNGENS KURVA?

Året var 1946 när den dåvarande kungen Gustaf V med sällskap körde ner i ett dike i en högerkurva. Bilen fastnade i vattnet och därefter blev platsen i folkmun kallad för Kungens kurva. Och vad hette Gustav V:s fru? Victoria, så klart.