HITTA DIN NYPRODUKTION I SKÅNE

I Skåne har vi ett flertal attraktiva nyproduktioner i olika faser. Vår nyproduktion runtomkring i Skåne byggs för att skapa platser där livet fungerar utan problem, där innergårdarna upplevs som inbjudande och där lägenheterna direkt känns som ett hem. Välkommen att hitta ditt nybyggda hem.

AKTUELL NYPRODUKTION I SKÅNE

UTHYRNING PÅGÅR I MARIASTADEN

I Helsingborg pågår uthyrningen av våra nyproducerade lägenheter i Vélocity. Läs mer och lämna intresse.

Lämna intresse
Vélocity - nyproduktion i Helsingborgs Mariastaden.
De långa rapsfälten är ett kännetecken för Skåne län. Runtomkring i Skåne skapar vi nyproducerade hem.

NYPRODUKTION I SKÅNE LÄN

Långa fält med raps, lin och solrosor. Böljande kullar som sveper över landskapet. Hemmaplan för såväl Kullaberg som Stenshuvud. Alla dessa platser och detaljer är utmärkande för Skåne Län. Vi ser det därför som en självklarhet att skapa en attraktiv nyproduktion i Skåne för lång sikt framåt.

KÖP ELLER HYR EN NYPRODUCERAD LÄGENHET I SKÅNE LÄN

Hur går det till att köpa eller hyra en nyproducerad lägenhet i, Skåne av Balder? Vi har tagit fram Köpguiden och Hyresguiden så du vet var i resan du befinner dig och vad som händer härnäst. Gör en intresseanmälan för ditt nyproduktionsprojekt så säkerställer du att du alltid får förstklassig information till dagen du har nycklarna i din hand.

SKÅNES NYA HEM MOT KONTINENTEN

Vi är med och utvecklar fin nyproduktion i Skåne. Och det är inte så konstigt. Skåne Län har en särskild position i Sverige som porten vidare till Europa. Både färjor och broar tar oss över till Danmark och sen vidare ner mot kontinenten.

Vi tar vårt ansvar att skapa en attraktiv och modern nyproduktion i Skåne framöver som ger fler möjlighet att flytta till Sveriges sydligaste landskap. Vill du veta mer om våra projekt i Skåne?

Öresundsbron i skymning är ett givet kännetecken för hela Skåne län.
Bovieran i Svedala är ett tilltalande nyproduktionsprojekt i Skåne län med inflyttning sommaren 2023.

ETT BOVIERAN MITT I SVEDALA

I Svedala har vi sålt slut ett Bovieran, ett koncept för 55+ där kvarterets lägenheter omsluts av en gemensam innergård. Unikt med det? Taket är ett glastäckt växthus som möjliggör ett härligt klimat motsvarande den franska rivieran. Inflyttning under sommaren 2023.

Läs mer om Bovieran

HEMTREVLIGA HYRESRÄTTER I HELSINGBORG

I Helsingborgs Mariastaden utvecklar vi Vélocity, ett hemtrevligt kvarter med 41 st hyresrätter. Husen omsluter en gemytlig innergård med härlig grönska och sittplatser under en pergola. Inflyttning under sommaren 2023.

Vélocity - nyproduktion i Helsingborgs Mariastaden.
Nyproduktion i Skåne län.

ETT KVARTER I HYLLIES KÄRNA

2019 färdigställdes Balders första nyproduktionsprojekt Skåne – Kv. Siv – stationerat i Hyllie i södra Malmö. Här framträder ett kvarter med 70 hyreslägenheter och ett flertal lokaler i bottenplan som ger gatan ett naturligt myller. Är du intresserad av en lägenhet i Hyllie, håll utkik bland våra lediga hyresrätter på balder.se.

VI SKAPAR EN HÅLLBAR NYPRODUKTION I SKÅNE

Att bygga bostäder som i slutändan blir ett hem är mer än att bara sätta upp fyra väggar och tak. Vi bygger för lång tid framöver och säkerställer att det finns en tydlig miljöprofil som vi utgår ifrån. Vi ser till att husen och lägenheterna blir hållbara för kommande generationer och fortsatt attraktiva över tid. Därför bygger vi med miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver.

Miljöcertifieringen medför att nyproduktionsprojektet har en hög standard när det gäller engagemang i miljöfrågor och livskvalité, som solskydd, ljudmiljö, ljusinsläpp och lufttillförsel.

Barn och vuxen som sover i ett hem från Balder. Nyproduktion i Skåne.

FLYTTA IN HOS OSS PÅ BALDER

Förutom att vi skapar attraktiva nyproduktionsprojekt i Skåne län skapar vi också hem i våra befintliga hus. Runtomkring i Sveriges sydligaste län och dess kommuner kan vi erbjuda hyreslägenheter, stora som små, för paret som vill växa till fler, studenten som vill bli två eller familjen med flera barn. Kolla in våra lediga lägenheter runtomkring i Skåne för att hitta ditt blivande hem.

Vi är en aktiv förvaltare som förvaltar ditt hem med hjärtat. I Skåne har vi förvaltningskontor i Malmö, Helsingborg och Åstorp. Genom att vi har kontor och förvaltning så nära våra lägenheter är vi alltid i närheten och kan hjälpa dig snabbare.

När du flyttar in hos oss på Balder så vet du att du får en kvalitativ bostad, anpassad för hela familjen.