SÄLJSTART

Guide till Balders säljstarter och köpanmälan!

1. VÄLKOMMEN PÅ SÄLJSTART!

Länken till köpanmälan finner du i ett av våra utskick som skickas ut ungefär en vecka innan säljstarten.

2. VAR UTE I GOD TID

Öppna webbsidan för köpanmälan en stund före starten. Nedräkningen du ser visar hur lång tid det är kvar tills köpanmälan aktiveras. Uppdatera webbläsaren någon minut innan start för att säkerställa att den visas i realtid.

3. KLICKA PÅ KNAPPEN

Köpanmälan aktiveras när du uppdaterat sidan och den röda ”FORTSÄTT”-knappen dyker upp på skärmen. Klicka på knappen så snabbt du kan eftersom det kan handla om millisekunder när många är snabba på att klicka. Du har din plats i kön när du klickat på knappen.

4. PUSTA UT

Nu har din anmälan registrerats och du har fått ett könummer. Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter och bostadsval i lugn och ro. Var noggrann så att dina uppgifter fylls i korrekt. Dina val är inte bindande.

5. SKICKA IN

Skicka in din köpanmälan. Våra mäklare påbörjar återkoppling redan samma dag, i turordning. Varje kväll meddelar vi på mail och sms till alla som skickat in en köpanmälan, vilket könummer mäklarna kontaktar dagen därpå. I bostadsväljaren går det att följa vilka lägenheter som blir bokade allt eftersom samt vilka som fortfarande finns lediga.

6. VAD HÄNDER NU?

Vid tecknande av bokningsavtal behövs inget lånelöfte men vi kommer däremot göra en UC/kreditprövning på alla som ska stå som köpare på lägenheten. Därefter skickar vi kontinuerligt information till dig fram till inflyttning!