Nu utvecklar vi Kungsbackas Sydöstra Centrum.

SYDÖSTRA CENTRUM

Nyproducerade bostäder och lokaler i centrala Kungsbacka

Varbergsvägen 28 Kungsbacka – Sydöstra Centrum

Kungsbackas sydöstra delar står inför en stor utveckling. Här planerar vi på Balder att utforma en hemtrevlig stadsdel med 1 000 nya bostäder. Vårt fokus ligger på att utveckla moderna bostadskvarter som ger förutsättningar för en medveten livsstil där du som bor här ska kunna göra miljömedvetna val. Med närhet till skola, förskola, kultur och handel kommer Sydöstra Centrum erbjuda fantastiska boendekvaliteter med preliminär tillträdesstart 2026.

PLANERING PÅGÅR

Just nu pågår detaljplanarbete för Sydöstra centrum. Vi planerar för nyproducerade bostäder i en myllrande stadsmiljö med all tänkbar service tillgänglig. 

EN AMBITIÖS SMÅSTAD

Kungsbacka är en expansiv småstad med stora ambitioner. Med dess utmärkta tåg- och bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt till bland annat Göteborg, andra delar av Halland och Öresundsregionen.

I centrumkärnan finner du lummiga parker, närhet till Kungsbackafjorden, nöjen och kultur. Flera områden kring centrum har vuxit fram och utvecklats de senaste åren. Sydöstra Centrum, beläget mellan Kungsbacka station och Inlag, kommer härnäst.

Transport med cykel i Kungsbacka Sydöstra Centrum kommer vara en självklarhet.
HÄR PLANERAS SYDÖSTRA CENTRUM

MER AV BALDER

referer: