Vi bygger en attraktiv nyproduktion i västra götaland, Björkekärr, placerat i östra Göteborg

SMÖRBLOMSDALEN - DÄR NATUREN MÖTE STADEN

Nyproducerade bostadsrätter i Björkekärr

Träkilsgatan Björkekärr – Göteborg

Smörblomsdalen är vårt nästkommande projekt i kvarteret där vi kommer skapa 63 yteffektiva lägenheter. Funktion och flexibilitet är ett ledord som genomsyrar lägenheterna och de härliga balkongerna bjuder på vackra utsikter. Börja eller avsluta dagen med en härlig promenad runt Härlanda tjärn och hitta lugnet runt Björkekärr.

SÄLJSTART I BÖRJAN AV 2024

Smörblomsdalens försäljning har inte startat ännu. Däremot finns det flera lägenheter att köpa i grannhusen Björkbacken och Björkkronan.

INTRESSEANMÄLAN
Fyll i formuläret genom att klicka på “Anmäl intresse”. Din intresseanmälan medför att du kontinuerligt får information om projektet, visningar och annat intressant till dig som intressent. Välkommen att kontakta vår mäklare Emil för mer information om den kommande säljstarten, lägenheterna och projektet i sin helhet.   

EN PÄRLA I ÖSTRA GÖTEBORG

Smörblomsdalen ligger endast en kort promenad från Göteborgs populäraste naturområde – Delsjöområdet. Här finns möjlighet till avkopplande promenader, mängder av träningsmöjligheter och härliga badplatser. Tillsammans med de nybyggda och hållbara bostäderna som nu växer fram skapar vi en trygg och inspirerande utomhusmiljö, ett utegym samt flertalet mobilitetslösningar. Allt för en sömlös och hållbar vardag.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Vi förbereder inför byggstarten

Förtursevent

Här får du information om säljstart, projektinfo och andra spännande detaljer

Säljstart

Försäljningen är igång - dags att hitta din drömbostad!

Byggstart

Första spadtaget är gjort och nu börjar vi bygga

Bostäder färdigställs

Nu bygger vi klart ditt nya hem och du blir inbjuden till förhandstitt

Inflyttning

Välkommen hem!

HÄR BYGGER VI SMÖRBLOMSDALEN

Från Smörblomsdalen finns det en utvecklad kollektivtrafik som tar dig till hela Göteborg och omkringliggande områden. Du har också Östra Sjukhusets nav av bussar och spårvagnar endast en kort promenad bort. E20 når du med bil på några få minuter.

FLER PROJEKT I OMRÅDET

MER AV BALDER

referer: