Nyproducerade hyresrätter i Karlstad.

FLAGGSKEPPET I TULLHOLMSVIKEN

Nyproducerade hyresrätter i Karlstad

Karlstad – Tullholmsviken
Byggnation pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Hyresrätter
Storlek 27 – 90 m² | 1 – 4 rok
Inflyttning 2025
Antal 459
Anmäl intresse

SKUTAN

Välkommen till Skutan i Tullholmsviken. Ett fantastiskt projekt intill Vänerns söta vatten och nära Karlstads pulserande gator. Här utvecklar vi 459 stilfulla lägenheter med en ytvariation på 27–90 kvadratmeter och ett storleksspann på 1–4 rum och kök. Preliminär inflyttning i Skutan är 2025.

Glittrande vatten och vibrerande stad

Kvarteret Skutan är din brygga mellan glittrande vatten och vibrerande stad. Ett steg fram och du doppar tårna i viken. Ett steg bak och du känner pulsen från stadens innersta gator. Här får du allt. Lugnet inpå knuten och pulsen inte långt därifrån. Och allt är nytt. I dina kvarter är du först med att bo. Först med att segla fram genom livet i din nybyggda hyresrätt. Först med att skapa minnen i Tullholmsvikens flaggskepp. Kvarteret Skutan – med vikens bästa sjöläge.

459 nyproducerade hyresrätter

Livet i Skutans nyproducerade lägenheter är bekymmersfritt och enkelt. Det sociala och moderna köket öppnar upp för kulinariska upplevelser – oavsett om du är en passionerad kock eller nybörjare i köket. Din diskmaskin tar hand om de mindre roliga köksbestyren.

I det helkaklade badrummet gör tvättmaskinen dina dagar ännu enklare. Och när dina duntäcken ska vinterförvaras? Då använder du med fördel den gemensamma tvättstugan i bottenplan.

Medan dina moderna vitvaror gör grovjobbet åt dig strosar du kravlöst runt på den vackra ekparketten, blickar ut genom din stora fönster eller njuter av sjöutsikten från din sötstänkta balkong. Det här är hyresrätter om 1- 4 rum och kök som ger dig allt och lite till.

Läs mer

FÖLJ MED PÅ RESAN

Fram till uthyrning och inflyttning presenterar vi visualiseringar, planritningar och mer ingående information hur livet i Skutan kommer att bli.

Samtliga hyresrätter publiceras på Skutans HomeQ-sida. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att anmäla ditt intresse.

Distanser till stadens knutpunkt

DITT NYA HEM I TULLHOLMSVIKEN

Vid platsen där Vänern glittrar som allra mest utvecklas och förnyas Tullholmsviken. Här skapas nya livfulla kvarter längs hela strandpromenaden. Och Skutan vann högsta pris i lägeslotteriet. Här blir inte Vänern bara en sjö intill ditt nya kvarter. Vänern blir innergårdens skådespel.

Och på tal om skådespel så finns det alltid stora möjligheter att få uppleva Karlstad från dess bästa kulturella sida. Här finner du biografer, muséer och högt värderade restauranger som gärna bjuder in dig som kvällens gäst.

VAR ÄR VI NU?

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggnation

Första spadtaget är gjort och nu börjar vi bygga.

Uthyrning

Nu pågår uthyrningen av lägenheterna.

Inflyttning

Välkommen hem! Prel. Inflyttning 2025.

Färdigställt

Projektet är nu uthyrt och inflyttat.

BÄSTA LÄGET
VID VATTNET MITT I STAN

I Skutan bor du på första parkett mot Vänerns vågor och vattenspel. Och precis som i Inre Hamn så slingrar sig bryggor fram längs med vattenbrynet. Mötet mellan det glittrande vattnet, strandpromenaden och grönskan är som en levande Lars Lerin-tavla. Ett konstverk för själen. Kluckande vågor och människor som lapar sol på bryggan. Familjer som badar. Andra som puttrar förbi med båten eller paddlar fram i kajaker. Cyklister på väg till Mariebergsskogen eller in till stan. Rörelse och liv. Men också lugn och harmoni. Precis som livet på en skuta.

Nyproduktion Skutan i Karlstad, Tullholmsviken.

DET BÄSTA MED SKUTAN

Att segla fram genom livet i en nyproducerad lägenhet. Bara det är något värt att skryta om. Att dessutom bo med Vänern som närmsta granne. Det är oslagbart. Det här är din brygga mellan glittrande vatten och vibrerande stad. Restauranger på nära avstånd. Paddelklubb, badplats och grönska. Innerstaden och Inre Hamn. Bryggor som slingrar sig längs med viken. Solen. Mariebergsskogen och parker. Tullholmsviken i Karlstad ger dig allt och mycket mer än så. Tullholmsviken ger dig vattnet mitt i stan.

VATTNET OCH BRYGGORNA

Det är omöjligt att inte nämna vattnet när man talar om Skutan och Tullholmsviken. Att gå promenader längs Vänerns norra strandkant, ta med sig en bok ner till bryggorna eller hyra kajak från närliggande Karlstads Paddlarklubb. Det är lyx i vardagen som du kommer kunna unna dig här. Ett svalkande dopp under sommaren precis nedanför ditt fönster är inte heller helt fel.
Läs mer

NÄRA TILL ALLT

Förutom närheten till vattnet upptäcker du snabbt att allt här är nära. Coop Tullholmen finner du bara 300 meter från ditt hem. För barnen finns förskola, Nordic International School och nybyggda Orrholmsskolan (F-6) på minimalt gångavstånd. Och när en dag på stan lockar tar du cykeln till Karlstads innersta gator på bara sex minuter. Eller så tar du bussen från hållplats Inre Hamn och rullar mot Mariebergsskogen på två minuter och en kort promenad. I denna riktning finner du även Karlstads centralsjukhus två hållplatser bort.
Läs mer

GRANNE MED INRE HAMN

De dagar du är mättad av alla härliga bryggor utanför din dörr traskar du på bara sex minuter till Tullholmsvikens föregångare: Inre Hamn. Här möts du av ett stort utbud med restauranger, kaféer, bryggor och båtar. Slå dig ner, beställ något kallt och ta en plats i solen på någon av alla uteserveringar. Under sommarmånaderna kan du dessutom hoppa på båtbussen som tuffar dig runt genom Karlstad.
Läs mer

SKEPP O'HOJA DIG GENOM KARLSTAD

Busslinjer, cykel eller promenadstråk. Här finns alla alternativ för att ta dig dit du vill. Den generösa cykelparkeringen och servicestationen för cyklar talar ännu mer för detta. Här är avstånden aldrig långa.

Mathandlingen gör du på den nybyggda Coop Tullholmen ett stenkast från Skutan. För barnen finns förskola, Nordic International School och nybyggda Orrholmsskolan (F-6) på minimalt gångavstånd.

I viken bredvid finner du Inre Hamn med sitt breda restaurangutbud, kafé och gym. Och på bara tio minuter landar du i Karlstads centrum, eller sex minuter om du tar cykeln. En promenad på 17 minuter tar dig till stadsparken Mariebergsskogen och på 20 minuter med buss når du Karlstads universitet. Ska du längre än så är tågstationen bara fem minuter bort på cykel.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

1. Anmäl intresse

Anmäl intresse för att få löpande information och börja samla köpoäng.

2. HomeQ och köpoäng

Du börjar samla köpoäng direkt du skapat ett konto på HomeQ.

3. Löpande utskick

Få löpande info om uthyrningsstart, visualiseringar och planlösningar.

4. Ansökan

6–9 månader innan inflyttning publiceras projektets lägenheter på HomeQ.

5. Erbjudande och kontraktsskrivning

Lägenhet erbjuds i turordning till den som uppfyller uthyrningspolicyn och har högst köpoäng.

6. Nyckelutlämning

Närmare inflyttning tilldelas du datum och tid för inflyttning samt inloggning till Mitt Balder.

7. Inflyttning

Nyckelutlämningen är klar och det är dags att flytta in under din tilldelade tid. Välkommen hem.

Läs hela hyresguiden

UPPTÄCK MER

referer: