KORALLEN - DIN RESA BÖRJAR HÄR

Nyproducerade bostadsrätter i västra Göteborg

Lergöksgatan Frölunda Park

Välkommen att upptäcka färgstarka Korallen, nybyggda bostadsrätter i Frölunda Park. Här bor du nära all typ av shopping och bekvämlighet i lägenheter om 1 – 4 rum och kök. Njut av ett modernt hem med balkong ut mot Lergöksgatan eller mot den generösa innergården. Kontakta våra mäklare Sanna och Emil här för mer information om projektet.

SÄLJSTART FÖR KORALLEN

Förhandsvisning:
19 oktober
Digital säljstart:
23 oktober

INTRESSEANMÄLAN

För att ha möjlighet att köpa en lägenhet i Korallen behöver du först göra en intresseanmälan. Anmälan är till grund för köordningen vid säljstart. Information om säljstarten skickas till dig via mejl först efter att du gjort en intresseanmälan.

Visningar

Besök våra möblerade visningslägenheter i Korallen. Visning sker i våra visningslägenheter på Lergöksgatan 3B. Anmälan krävs!

16
Apr
Tisdag

Kl 16:30 - 17:30

TÄNK ATT BO DÄR ALLT FINNS

I Korallen erbjuder vi 65 lägenheter fördelade på 1–4 rum och kök. Kvadratsmarta planlösningar där flertalet av lägenheterna har stora, möblerbara balkonger som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Välkommen att hitta hem.

NYTT SÄTT ATT KÖPA BOSTAD

Vanligtvis kan det dröja flera år från att du köper en nyproducerad lägenhet till dess att inflyttning sker. Men inte i Korallen. Byggnationen är i full gång och snart färdigställd. Här kan vi nämligen välkomna dig att flytta in redan från och med februari 2024. Det innebär också att ekonomisk plan redan är intygsgiven och kostnaderna är fastställda. I detta projekt hoppar vi över både boknings- och förhandssavtal och går direkt på upplåtelseavtal. I samband med att du köper en lägenhet i Korallen är 50 000 kr det enda som ska betalas, resterande belopp av lägenhetens pris erläggs först på själva tillträdesdagen.
Läs mer

VISNINGSLÄGENHETER

Byggnationen har kommit långt och vi kan i grannprojektet erbjuda dig att besöka vårt showroom där vi har fysiska säljbroschyrer och visar upp vår områdesmodell över Frölunda Park. På samma våning har du också möjlighet att titta på en möblerad ett rum och kök. Känn på att gå runt i planlösningen, titta närmre på inredningen samt hör mer om projektet och lägenheterna som är till försäljning. Varje vecka ges möjlighet att träffa våra mäklare från Nya Kvadrat som vägleder dig i dina frågor och funderingar.
Läs mer

HÅLLBART BOENDE

I Korallen flyttar du till ett hållbart hem med en ambitiös miljöcertifiering. Miljöbyggnadscertifiering ger ett kvitto på kvaliteter vad gäller 16 olika värden som sedan granskas av en oberoende tredje part. Dessa värden handlar bland annat om energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet. Certifieringen Miljöbyggnad finns i tre nivåer – brons, silver och guld. Bostäderna i Korallen kommer att byggas för Miljöbyggnad Silver som en tydlig markering på att Balder är engagerade i miljöfrågor och tänker på dig som ska vistas i byggnaden.
Läs mer

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

EN TRYGGARE AFFÄR

Din bostadsaffär är en av de största investeringarna du gör i livet och vi vill att du ska känna dig trygg hela vägen. I denna förening erbjuder Balder bland annat en räntegaranti. Läs mer i ekonomisk plan eller kontakta Korallens mäklare för mer information.

En trygg affär →
Kryp ner i soffan efter en lång dag och njut av stillheten i din nybyggda lägenheter i GoCo.


”Det är ett unikt tillfälle som väntar på dig. Ögonblicket när du kliver in i din nya lägenhet för första gången som bostadsägare. Och det ska vara en trivsam känsla som möter dig. Här är alla inredningsvalen redan gjorda för dig vilket sätter höga krav på oss som jobbar med inredningen.

Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas. Det gör att du har alla möjligheter att sätta din egen prägel i varje rum, på varje vägg. Addera något gammalt till det nya för ett personligt och levande hem!”

– Maria, inredningsansvarig på Balder

VÄLKOMMEN HEM

1 Rok pris från 1 395 000 kr, avgift från 2 338 kr
2 Rok pris från 2 220 000 kr, avgift från 3 530 kr
3 Rok pris från 2 600 000 kr, avgift från 4 176 kr
4 Rok pris från 3 445 000 kr, avgift från 5 232 kr

Ettor med möjlig tillvalsvägg

De välplanerade ettorna skapar…

Tvåor med god förvaring

Tvåor finns i flera utföranden…

Treor med härlig stor balkong

De generösa treorna är utmärkt yta…

Fyror med plats för familjen

Korallens större lägenheter erbjuder det perfekta…

ENTRÉ

Den höga kvaliteten som genomsyrar Korallens lägenheter återfinns även i entréerna och trapphusen. Här samsas stilfulla och naturliga materialval som skapar en känsla av modernitet och exklusivitet. Låt huset välkomna dig och dina gäster på bästa sätt.
Läs mer

BALKONG

Korallen består av 3 huskroppar med generösa balkonger i olika väderstreck. Här får alla lägenheter antingen en fransk balkong, en mindre balkong eller en stor generös balkong. En del ut mot vägen och andra mot den lugna innergården.
Läs mer

INNERGÅRD

Din framtida innergård är något långt utöver det vanliga. Miljön mellan husen är var för sig charmiga uterum som tillsammans bidrar till ett familjärt kvarter. Här leker barnen varje dag på de många lekplatserna. Dottern i lägenheten bredvid firar som om hon vore Kosovare Asslani när hon sätter kvällens avgörande mål på multiarenan. Den yngre kvinnan som bor två våningar ner i en rymlig etta har ett par vänner över på sin balkong. Pensionärsparet i huset bredvid är på väg hem med matkassar från Lidl som ligger tvärs över gatan.
Läs mer

LÄR DIG MER OM ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON

I bostadsrättsföreningen Safiren kan du köpa din bostad både som privatperson och juridisk person. Här är det dessutom lättare att hyra ut din bostad i andra hand under en längre period. Är du intresserad och vill läsa mer om vad detta innebär?

Läs mer

“Det finns en underbar gemenskap här i området. Grannarna umgås med varandra på innegården. Där är lätt för barnen att själva cykla till och från skolan. Det är verkligen ett levande och familjärt grannskap i Frölunda Park”

– Farzad, förvaltare Frölunda Park

LIVET STÅR ALDRIG STILL

Frölunda Park är ett levande kvarter. Här har vi på Balder i snart tio år utvecklat ett bostadskvarter som uppfyller alla kraven för det moderna boendet. I detta moderna grannskap utvecklar vi nu nyproducerade bostadsrätter där vi hoppas att du ska hitta hem.

När vi bygger nytt bygger vi också hållbart. Bland annat har vi installerat en bil- och cykelpool som ett komplement till den goda kollektivtrafiken som finns här. För att inte tala om cykelleden till både havet och centrum. I anslutning till Frölunda Park invigdes också nybyggda Slottsbergsskolan som välkomnar elever från förskoleklass till årskurs 6. Perfekt för dig med mindre barn. Välkommen att upptäcka Korallen, 65 moderna lägenheter nära allt du håller kärt.

Korallen, nyproduktion Göteborg kommun.
NÄRA TILL ALLT

I Frölunda Park bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Till förskolan i området kan du gå hand i hand med dina minsta. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud har du alltid något att göra på helgerna.

MER AV BALDER

UPPTÄCK OMRÅDET RUNT KORALLEN

referer: