KARLASTADEN - MED NYA PERSPEKTIV

Nyproducerade bostadsrätter och lokaler på Lindholmen

Karlavagnsgatan Göteborg – Lindholmen

I karlastaden utvecklar Balder och Serneke Karlastaden. En stadsdel med en vision om att vara Sverige, världen och Göteborg på ett och samma ställe. En plats där liv, rörelse och rum ger nya perspektiv. Här planeras för över 2 000 bostäder, restauranger, kreativa kontor, hotell, shopping, kulturupplevelser och utmärkt service. Det blir en plats där människor trivs – en stad i staden med stark identitet, stort hjärta och en öppen famn. Precis som Göteborg.

PLANERING PÅGÅR

Vi planerar för fullt för att framöver kunna erbjuda en helt ny stadsdel med nya perspektiv.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

Planering

Förberedelser inför byggstart

Byggstart

Spaden har satts i marken och bygget är i full gång

Säljstart

Lägenheterna släpps till försäljning enligt förtursprincip

Pågående försäljning

Löpande visningar och vägledning för dig som kund

Färdigställande

Bostäderna börjar bli klara och du erbjuds en förhandstitt

Inflyttning

Nu är bostäderna klara och du kan flytta in!

VÄLKOMMEN TILL KARLASTADEN

KARLASTADEN

På Lindholmen kompletterar vi med service, restauranger, bostäder och annat matnyttigt som kommer att göra stadsdelen komplett.

Tillsammans gör Lindholmen och Karlastaden att Göteborgs innerstad vidgas och äntligen tar steget över älven. Både visuellt och genom att tillföra nytt, attraktivt innehåll och inspirera fler att upptäcka såväl den nya stadsdelen som Hisingen i stort.

Söker du lokal i Stockholm?
Exklusiv nyproduktion i Göteborg. Sveriges högsta byggnad - Karlatornet. Det är numera en självklar del av Göteborgs siluett.

EN STAD I STADEN

Karlastaden tar oss med till nya perspektiv. Med Karlatornet som scenens stjärna är visionen att vidga innerstaden som äntligen tar steget över älven. Både visuellt och genom att tillföra nya perspektiv på staden och genom att inspirera fler att upptäcka såväl den nya stadsdelen som Hisingen i stort.

Gå till projektsida

LYNX - HÖJ NIVÅN PÅ HEMMALIVET

Kvarteret Lynx tar plats på första parkett i Karlastaden, i ett läge där den nya stadsdelen öppnar sig mot vattnet och bjuder in till en helt ny innerstadsupplevelse i Göteborg. Här bygger vi på Balder och Serneke ett bostadskvarter med kvaliteter som vi själva har längtat efter. Ett där familjer av alla slag kan få ett förhöjt hemmaliv.

LYNX - projektsida
HITTA TILL KARLASTADEN

Här omges du av moderna bekvämligheter och innovation. Med närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer, är Karlastaden en dröm för alla.

Upplev det dynamiska stadslivet samtidigt som du njuter av den avkopplande närvaron av naturen. Med sina arkitektoniska mästerverk och hållbara lösningar är Karlastaden en föregångare inom urbana utvecklingsprojekt.

MER AV BALDER

referer: