DITT NATURSKÖNA KVARTER I BROGÅRDEN

Nyproducerade hyresrätter i Brogården, Alingsås.

Knektegårdsgatan 19 A-C Alingsås – Brogården
Uthyrning pågår
Typ Flerbostadshus
Upplåtelseform Hyresrätter
Hyra 5514 – 13635 kr/mån
Storlek 26 – 91 m² | 1 – 4 rok
Preliminär inflyttning Vintern 2023/2024
Antal 99
Anmäl intresse

Gårdsbackens nya lägenheter i området Brogården är belägna cirka en kilometer utanför caféstaden Alingsås centrum. Här skapar vi 99 helt nya hyresrätter om 1-4 rum och kök. Alla med en generös uteplats eller balkong. Här finns dessutom både mark- och garageparkering att hyra. Inom en kilometers radie har du för-, grund- och gymnasieskolor, kvalitetshandel, mysiga caféer samt härliga naturområden i alla väderstreck till ditt förfogande. Preliminär inflyttning i Gårdsbacken är vintern 2023/2024.

99 nyproducerade hyresrätter

Sociala planlösningar och trendiga materialval. Sober ekparkett, moderna vitvaror och stora fönster. Allt är för dig att njuta av. Först av alla. Välkommen till ditt nya hem nära naturen i Alingsås. Ett hem som är byggt för dig. Och visst slår den lyxiga känslan av nyproduktion det mesta?

Vi bygger hållbart

Vår nyproduktion i Brogården har en tydlig miljöprofil som kommer att bli certifierad “Miljöbyggnad Silver”, vilket är en svensk miljöcertifiering som säger att projektet har en hög standard när det gäller engagemang i miljöfrågor och livskvalité (bl.a. solskydd, ljudmiljö, ljusinsläpp och lufttillförsel).

Ansök om lägenhet i Gårdsbacken

Gårdsbackens hyresrätter kommer att publiceras på HomeQ.se. Gör en intresseanmälan för att få löpande information och för att börja samla köpoäng via HomeQ. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan inflyttning.

Välkommen att bo i centrum av lugn och natur.

Läs mer

Distanser till stadens knutpunkt

Nedladdningsbara dokument

Gräs med motljus på en åker

MITT I LUGNET

I Gårdsbacken bor du i harmoni med miljön. Här aktiveras alla dina sinnen och du känner lugnet skölja över dig varje gång du kommer hem. Naturens ljud som vanligtvis försvinner i vardagens brus, de är plötsligt det enda du hör. Kvittrande fåglar och doften av obesudlat landskap är precis vad så många av oss behöver. Och endast ett steg utanför din dörr har du tillgång till ett nätverk av mysiga vandringsleder och naturreservat.

NÄRA CENTRALA ALINGSÅS

Naturen må vara precis utanför din dörr men Alingsås centrum är inte heller långt borta. På bekvämt avstånd finner du ett stort utbud av allt du önskar. Ibland handlar du på Lidl, ibland på Willys. Bolltorps Handelsområde kittlar med smarta priser. Apotek, vårdcentral och annan service cyklar du in till stan för. När du vill ha det ännu större utbudet tar tåget dig in till Göteborg på bara 30 minuter från Alingsås station. Och med knappa fem minuter till E20 lockar alltid en road trip i goda vänners lag.

Gårdsbacken i Brogården - Alingsås.

VAR ÄR VI NU?

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggnation

Första spadtaget är gjort och nu börjar vi bygga.

Uthyrning

Nu pågår uthyrningen av lägenheterna.

Inflyttning

Välkommen hem! Prel. Inflyttning vintern 2023/2024.

Färdigställt

Projektet är nu uthyrt och inflyttat.

GÅRDSBACKENS HYRESRÄTTER

Här finner du allt från kvadratsmarta ettor med balkong eller uteplats till rymliga fyror med plats för hela familjen.

Modernt kök i nyproducerade lägenheterna i Alingsås, Brogården.

Smakfullt kök i ljusa toner

Välkommen till hemmets hjärta: köket. Här finner du den perfekta blandningen av stilren inredning och smarta funktioner. Gott om förvaringsutrymme…

Sovrum i nyproducerade lägenheterna i Alingsås, Brogården.

Sovrum för stora drömmar

Gårdsbackens ljuva sovrum. En självklar plats för avslappning och återhämtning. Här möts du av en ljus och mattlackad ekparkett…

Modernt badrum i nyproducerade lägenheterna i Alingsås, Brogården.

Badrum med stilren design

Gårdsbackens badrum erbjuder stilren och funktionell design som är både praktisk och elegant. Rummets neutrala färgval och tidlösa material ger dig…

Nyproducerade ettor i Gårdsbacken, Brogården.

Ettor med välplanerade kvm

Att bo i Gårdsbackens ettor är verkligen ingen kompromiss. Här trivs du minst lika bra som i kvarterets större lägenheter. Balkongen, de stora fönstren, ljusa väggarna…

VIRTUELL VISNING

Dra i bilden för att se hur rummen ser ut från alla vinklar eller läs mer om Gårdsbackens lägenheter nedan.

Dra i bilden för navigation

UTBUDET I OCH RUNT BROGÅRDEN

Ett steg utanför din lägenhet i Gårdsbacken finner du fantastisk natur. Några steg till och du har hela Alingsås utbud framför dig. Här nedan kan du läsa mer om vad ditt framtida bostadsområde har att erbjuda.

NATUREN

Ditt liv i Gårdsbacken är lugnt och rogivande. Här promenerar du för det mesta. 1:ans buss stannar var tjugonde minut på Knektegårdsgatan och ibland passerar någon med bilen. Men annars hörs ingen trafik som brusar. Tystnaden är slående. Och du älskar det. Utanför dina stora fönster breder grönskande ängar ut sig. Här finns också en gammal matkällare bevarad i det idylliska området.
Läs mer

CENTRUM

Centrum är närmare än du tror. 5 minuter på cykel, 7 minuter med buss och 15 minuters promenad. Sen är du framme på Alingsås innersta gator. Även om du älskar ditt nya kvarter kan det ibland behövas det lite puls i livet för att känna sig levande. Alingsås centrum erbjuder en alldeles lagom puls. Här bör varje dag på stan innehålla minst en kopp kaffe på en av alla kaféstadens kaféer. Shoppingutbudet är väl tilltaget och spektakulära middagsupplevelser på härliga restauranger som MomentiLiberi avslutar den perfekta dagen på stan.
Läs mer

FAMILJELIVET

Gårdsbacken är för er som vill ha nära till skogen, grundskolor och fotbollsanläggningar men samtidigt ha staden på bekvämt avstånd. Områdets nybyggda förskolan Äventyret välkomnar pirater och prinsessor. En kort promenad bort nås Alingsås skatepark för den adrenalinsökande. Några minuter på trehjuling når minstingen flera olika lekplatser. Och rätt vad det är har familjen cyklat hela vägen in till stan för en mysig fika på någon av alla caféer.
Läs mer
BROGÅRDEN I ALINGSÅS

Brogården erbjuder fantastiska omgivningar med grönska, ängar och skogar. Här kan du omfamna en hälsosam och aktiv livsstil i form av utomhusaktiviteter som vandring, cykling och avkopplande promenader. Och när du känner för cityliv? Då traskar du in till Alingsås centrum och njuter av kaféutbudet och shoppingen.

VÄGEN TILL DIN NYA BOSTAD

1. Anmäl intresse

Anmäl intresse för att få löpande information och börja samla köpoäng.

2. HomeQ och köpoäng

Du börjar samla köpoäng direkt du skapat ett konto på HomeQ.

3. Löpande utskick

Få löpande info om uthyrningsstart, visualiseringar och planlösningar.

4. Ansökan

6–9 månader innan inflyttning publiceras projektets lägenheter på HomeQ.

5. Erbjudande och kontraktsskrivning

Lägenhet erbjuds i turordning till den som uppfyller uthyrningspolicyn och har högst köpoäng.

6. Nyckelutlämning

Närmare inflyttning tilldelas du datum och tid för inflyttning samt inloggning till Mitt Balder.

7. Inflyttning

Nyckelutlämningen är klar och det är dags att flytta in under din tilldelade tid. Välkommen hem.

Läs hela hyresguiden

SE GÅRDSBACKENS SYSTERPROJEKT

referer: