NYA HJÄRTAT I BARKARBY

Nyproducerade bostäder i Järfälla

Stockholm – Järfälla

BARKARBY CITY

I Järfälla kommun utvecklar vi Barkarby City – det nya hjärtat i regionen. En helt ny stadsmiljö berikad med allt som för människor samman. Här bor, arbetar och lever du ett energifyllt och innehållsrikt liv på en plats du i framtiden kallar hem.

Barkarby City erbjuder närhet till det mesta. Natur, gym, skola, shopping och restauranger. Ja, här finns goda förutsättningar för dig och dina nära att bygga en vardag med guldkant.

Vi planerar för tre separat kvarter med sammanlagt cirka 700 bostäder som ska förgylla delar av city.

Dessa bostäder kommer att bli något alldeles extra – följ med på resan genom att anmäla ditt intresse.

Läs mer

Projektstatus

Just nu pågår planeringen av Barkarby City. Kontakta oss för mer information om projektet.

I BARKARBY FINNS ALLT OCH LITE TILL

Det utvecklas och adderas fler och fler mötesplatser, arbetsplatser och kommunikationsmöjligheter i Barkarby City. Här är bara ett axplock av allt som området erbjuder – tre av många anledningar till varför Barkarby City är ett område att sätta på kartan.

EN NY KNUTPUNKT

Närheten till buss, pendeltåg och tunnelbana kommer bidra till att Barkarby City blir en självklar knutpunkt. Här tar du dig enkelt till arbete, skola eller centrala Stockholm med kollektivtrafik. Dessutom har du Arlanda och Bromma flygplats mindre än 30 minuter bort. Och ja, resten av världen.

GRANNE MED GRÖNSKAN

När du känner för en paus från den pulserande stadsmiljön är naturen inte långt borta. Precis intill Barkarbystaden finner du Västra Järvafältets naturreservat med åkrar, ängar, skog och sjöar. En plats för alla. Här kan du ta en cykeltur, jogga, promenera eller samla nära och kära för grillning vid någon av eldstäderna. Och för att inte tala om längdskidspåren som dras varje vinter.

spelar fotboll på äng

HANDELN RUNT HÖRNET

I Barkarby City finner du butiker för de flesta ärenden. Här erbjuds allt ifrån den vardagliga handeln till de mer speciella önskemålen. Lite längre bort finner du dessutom IKEA och Stockholm Quality Outlet när det fantastiska utbudet i närområdet inte mättar.

SE VÅRA ANDRA PROJEKT I STOCKHOLM

referer: